Våre navn er Hildegunn og Thor-Arthur Didriksen. Vi er et ektepar fra Alta som bor kun 10 minutters kjøring fra Alta sentrum, men likevel langt nok unna til å slippe unna den verste lysforurensingen når mørket faller på. Og om våren har vi et yrende fugleliv i kjosene til den berømte Altaelva, bare noen hundre meter hjemmefra.  Samtidig trekkes vi stadig mot kysten med sitt lys og sine barske, karrige landskap.

Vi ønsker å formidle livet og lyset her i nord, og det til alle årstider. For oss dreier det seg utelukkende om naturfoto – landskap, nordlys, fugl og dyr – og turer gjennom hele året. Vi trenger ikke gå lenger ut enn på trappa for å betrakte herligheten. I naturen finner vi flotte motiver og massevis av inspirasjon – i kulden og mørketiden, i nordlyset og midnattssolen.

Vi er medlemmer av Biofoto (http://biofoto.no/) og Norsk Ornitologisk Forening (http://www.birdlife.no/). Ønsker du å bruke våre bilder eller har spørsmål og kommentarer, så bare ta kontakt. Bildene er til salgs!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker at vi skal ta på oss oppdrag.

«Han gjorde månen til å fastsette tidene. Solen kjenner sin nedgangstid. Du sender mørke, og det blir natt. Da kommer de fram, alle dyrene i skogen. Unge løver brøler etter bytte, de krever sin føde av Gud. Solen går opp, da lister de seg vekk og legger seg ned i sine huler.».

Salme 104, 19-22.